Vips, så var helgen förbi

Ännu en helg har passerat. I fredags tog jag det endast jätte lugnt hemma. Är så himla trött på fredagar nu när jag arbetar på heltid igen. Men i lördags vart det lite mera fart. Åkte till Ikea med pojkvännen. Vi började med att äta tänkte vi då de ligger i början när man går in. Väl där så är det världens kö så ja det var ju bara att börja köa. Vi åt båda tre rätters för ynka 75 kr. Haha. Skagentoat, mellanköttbullar och chokladboll till efterrätt. Mätta och belåtna intog vi Ikea's utbud. Vi kollade runt lite men köpte ingenting. Bra att veta vad som finns och lite så. Vidare till Stadium Outlet och sen även Skopunkten där jag köpte ett par jättesnygga skor. De kommer passa perfekt nu i höst när man vill gå ut på krogen och när man vill vara lite mer uppklädd. Invigde de senare på kvällen då de var dags för middag hemma hos Jennifer med Sophie, Linda och Sussie. Det blev tacos, supergott. När klockande började ticka efter 23 någongång så åkte vi till Solidaritet och dansade loss. Har aldrig varit där innan men jag tyckte stället var jätte bra och fräscht. De spelade även bra musik som man känner igen.
När mina fötter var döda och värkte så kände jag att det var dags att åka hem. Så strax efter 3 åkte jag hem till pojken.
Söndagen blev en pizza och massa vila inför en ny arbetsvecka.


Känslor

Känner att jag vill skriva av mig lite.
Vart ska jag börja? En del av mig är ledsen och en del av mig är jätte lycklig.
Kan börja med det dåliga först och avsluta med det roliga.

Är lite ledsen för jag hade jätte gärna velat åka upp till Sälen och göra en tredje säsong. Jag har fått jobb att ha en kombitjänst så jag skulle isåfall arbeta två veckor i receptionen och sen två veckor i hyran och sen håller de på så. Jag har även fått jobb som säljare på Stadium i Sälen. Har tackat nej till båda tjänsterna då jag har min pojkvän här hemma som inte ska åka upp till Sälen igen och jag vill inte lämna någon. Han är min stora kärlek och det vill jag inte förlora. Jag har även sökt två kurser som jag ska börja plugga i oktober, kurserna slutar i december så det är bara två månader. Känns väldigt smickrande att ha fått två jobb som jag ville ha om jag skulle åka upp. Det känns verkligen i hjärtat det här att jag har tackat nej. Jag grät den dagen jag tackade nej, och orsaken är att jag helt enkelt känner mig lite tom utan Sälen. Sälen är en del av mig. En del av mig som jag inte kommer uppleva ännu en vinter. Tänk er när den första snön kommer. Hade jag varit i Sälen så hade jag stått ute i nysnön och jublat. Men jag får helt enkelt nöja mig med att stå ute i nysnön i Stockholm. Inte alls samma sak. Jag kommer längta extra mycket till Sälen när snön kommer. Men jag ska åka upp på skidtestarhelgen och sen tänkte jag ta ledigt i två veckor i vinter för att spendera lite tid där uppe i Sälen. Sälen kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta, mitt andra hem.

Den roliga nyheten är att jag och min pojkvän ska bli sambos. Den 1 oktober flyttar vi till Gärdet. Det känns så himla bra. Nära till jobbet och nära till Stockholm city. Bara vi två. Den är så himla fin lägenheten.
Allt känns så bra. Vi flyttar dit om 24 dagar, jag har fast jobb som ansvarig i köket på mitt jobb, jag ska börja plugga två kurser, har fina människor runt om mig och allt rullar på helt enkelt.

Imorgon ska vi på Ikea!


Tandådalen och Hundfjällets skiduthyrning <3


Kärleken i mitt liv


Två älskade vänner


Folk kallar oss b1 och b2, helan och halvan and so on.


Mitt krypin denna vintern. (är inte såhär välstädat, har ju såklart städat inför denna bild) Ni kan få se hur de såg ut innan. Kolla nedanför.





Nu har ni fått sett ENDAST EN FÖRSMAK på alla tusen bilder jag har från Sälen. Och dessa är endast några utvalda personer av alla underbara.

Tack Sälen för allt du har gett mig, Tack för att jag har blivit en bättre människa, Tack för att jag känner mig hemma där uppe, Tack för att jag har fått träffa underbara människor, Tack för att jag har fått hitta killen i mitt liv, Tack för att jag aldrig har haft en tråkig stund, Tack för alla fantastiska skiddagar med underbar åkning, Tack för alla fester jag har varit med om, Tack för alla sinnessjukt tokiga saker jag varit med om, Tack för jag har haft två fantastiska säsonger på världens bästa jobb med underbara kollegor, Tack för allt <3 Vi ses snart Sälen!