Joel i Christer i P3

 

Haha. Har man inte en helt fantastisk barndomskompis? Tokskrattar varje gång jag hör denna. Med den säger jag även godnatt.

Hemmagjord scrub och kvällsmys

Min morgon började med att jag blev små irriterad påvägen till jobbet. Alltid sån stress för alla människor som ska till jobbet, herrejesus. Mötte upp Agnes och vi kände för att gå till våra konkurenter som ligger brevid oss, Albert&Jacks. Köpte oss en varsin surdegssmörgås och traskade vidare till jobbet. Slutade vid 15:30 och begav mig hemåt. Åt kycklinggrytan från igår, duschat, gjort en hemmagjord scrub (tips från Anna) och fixat här hemma.

Scruben gjorde jag på följande sätt. Väldigt enkelt. Blanda olivolja med strösocker tills det blir en grynig röra. Därefter blöt huden och på med detta och tvätta. Jag slutade med min sminkborttagning för att få bort själva oljan.







Fick dessa söta ljuslyktor av mamma och mormor, så himla fina.

Smash

 
Avslutar kvällen med denna låt. Lyssnar på den nästintill hela tiden!

Jag är tillbaka, tror jag!

Jag är tillbaka. Tror jag. Vi får se.
Idag har jag jobbat, 8-15. Därefter har jag lagat en jätte god kycklingrätt som blev väldigt god. Den innehöll följande:
- 2 kycklingfileér
- 2 ägg
- 2 block äggnudlar
- En stor näve frysta wokgrönsaker
- 1 kokosmjölk
- 1 oatly matlagning
- Två teskedar röd curry pasta
- Fisksås
- Grönsaksbuljong
- Soya, salt och peppar.

Improviserade endast. Skar kycklingarna i små bitar och stekte, därefter knäckte jag i två ägg och rörde om tills äggen blev hårda. Kokade upp vatten och kokade äggnudlarna och sista minuten la jag i wokgrönsakerna och sen hällde jag av detta och i med det i grytan. På med kokosmjölk och oatly och alla kryddor och låt koka ihop. Eftersom jag improviserade så smaksätte jag efter mitt egna tycke. Nåja. Gott blev det och mätt är jag.

Förra veckan var jag med i en tävling på vakna med nrj. Man kunde vinna två biljetter till Norra brunn comedy där vakna med nrj gänget skulle ha en stand up kväll. Så man skulle skicka ett mail till deras facebook varför just jag skulle vinna och så var man med och tävla. I lördags fick jag ett mail på facebook där det stod att jag var en av de som hade vunnit. Så igårkväll var det då detta vi skulle på. Tog med mig min pojkvän, han visste inte vad vi skulle göra, det var en överraskning. Vi gick ut och åt middag och sen till Norra brunn. Det var så himla roligt. Izabella var konfrencier och sen körde Martin Björk och därefter Jacob Öqvist. Och Jacob var så jäkla roligt, skrattade konstant åt han i 40 min. Därefter åkte vi hemåt.