Fredag, Lördag, Sälen

Och så var det fredag igen, älskar fredagar. Denna fredagen var speciell då det var sista arbetsdagen på jobbet innan jag har ledigt för att vara i fjällen i tre veckor för massa jobb och massa fest. Imorse på jobbet kände jag mig lite små sjuk, ögonen gjorde ont och jag hade ont i halsen och var förkyld och lite hängig. Lite bättre nu iallafall. Så typiskt. Min pojke har ont i huvudet så vi kurerar oss i soffan framför gladiatorerna och ska snart ta fram lite grönsaker och dipp.

Lönen kom idag så jag kunde inte låta bli att köpa denna fina vårjacka. Fast jag är lite osäker ändå.. Vad tycks?


Nytt

Idag efter jobbet gick jag en sväng på stan och köpte lite saker. Fick med mig dessa tre saker:



 
Gick in på Yves Rocher idag av en slump när jag gick förbi butiken. Där inne gick jag omkring och dofta på massa olika saker och då slog det mig att jag behöver en hårinpackning. Jag är så dålig på att använda sånt, dumt nog. Den ska tydligen vara bra så jag ville testa. Tvättade håret ikväll först med schampoo och sen masserade jag in hårinpackningen på längderna, och lät det sitta i 2 minuter innan jag sköljde ur håret. Nu har jag endast använt denna en gång och ska fortsätta med hårinpackning 1 gång i veckan. Hittills känns håret super fräscht. Det är inte För mjukt och inte alls strävt. Det är helt perfekt, håret känns fantastiskt. Ska se efter några gånger om man ser någon skillnad, att håret kanske ser fräschare ut t.ex. Från Yves Rocher, 79:-
 
 
Smycke till halsband, från Ur&penn 20:-
 
 
Fin topp från H&M, 149:-

Middag hos leverantör

Torsdag idag då. Veckan har mest bestått av jobb. Fullfart. Mycket ändringar så som olika rätter som har bytts ut och en viss rätt som har fått en annan smak. Lite nytt tänk på jobbet tycker jag, vilket är super roligt. Igår kl 15 var jag och min kollega Agnes bjudna till en av våra leverantörer Gourmet Food för att gå vidare med dom till deras grannar och stoppa korv. Ja, hur sjukt är inte det, jag vet. Det var riktigt roligt iallafall. Vi var ett gäng på 8 personer. Även några från Albert och jacks var med. När vi hade varit där och gjort prinskorvar så gick vi tillbaka till Gourmet Food och kollade runt hur de ser ut där. Sen gick vi till deras lunchrum för att äta middag, jätte mysigt och trevligt. Vi hade en egen kock. Blev förrätt som bestod av en salmalax med en bläckfisksallad och en soyasås. Varmrätt blev en jätte god wagyu biff med grillade grönsaker, sås och potatis. Så himla gott. Köttet smälte i munnen. Godaste köttet jag har ätit. Vi drack både öl och vin och diskuterade det ena efter det andra, mycket jobbprat och även en hel del annat. Så kul att få ett ansikte med säljare som man pratar med dagligen. När vi gick runt innan och hälsade på folk så blev det "vad heter du?!" "Jag heter Angelica, dudå?" "Jag heter t.ex Miller" och så börjar man skratta. Ja herregud. Jätte trevlig kväll. Sista dagen imorgon på jobbet, sen semester. Eller ja, jag ska till Sälen och jobba i två veckor och ledig en. Så härligt. Har redan en hel del saker planerade.

 



 
(mina egna handgjorda prinskorvar, det är jag som har gjort alla dessa. Alla fick göra en varsin sån lång längd med prinskorvar som vi var och en sen får skickade till vårat jobb när de är färdiga)
 

 

 


Otroligt lugn helg

Lördagen bestod först av en god frukost med hjärtat. Han är så söt som gick och köpte färskt bröd och sen när vi skulle äta så ser vi att det är valnötter i och han är ju allergisk mot nötter så han kunde inte äta, haha. Vi tog det bara lugnt hemma och myste. Sen kom en killkompis till han över och vi beställde hem pizza. Kvällen tillbringades hemma hos Jennifer sedan med lite folk för att kolla på mello.
Och söndagen bestod av en sväng till sickla köpcentrum där vi åt och kolla i affärer, och sen hem för att jag var tvungen att fixa saker som skulle vara klart. Roligare flickvän än såhär var jag inte denna helg. Nu ska jag kliva av tåget. Vi hörs!


Uncover

Fredag idag. Eller nu har klockan passerat tolv på natten. Fredagen på jobbet gick bra. Slutade dagen med att vara arg på jobbet. Saksamma. Åkte hemåt och beställde utkörning av sushi, så gott. Sen har jag bara tagit det lugnt framför tvn. Anmälde mig även till högskoleprovet som är den 6 april, spännande.

Denna låt är helt fantastisk! Skriver länken. Vet inte hur man länkar via bloggappen, om det ens går.

http://youtu.be/gdzJ9wyV3QU


Alla hjärtans dag

Ingen har väll missat att det är alla hjärtans dag idag? Nä, trodde väll det. Dagen började med att jag mötte upp Agnes på centralen och gick och köpte med oss gelehjärtan och chokladhjärtan till jobbet som vi bjöd våra andra kollegor på, det var uppskattat. Fick massa fina sms och samtal från människor jag tycker otroligt mycket om. Bjöd våra leverantörer på godis när de kom med varor och de blev jätte glada. Hade en riktigt bra dag på jobbet alltså.

Efter gick jag en sväng på stan med Agnes och sen var jag och handlade middag till mig och pojken. Vi skulle laga 3 rätters. Och i hemköpsbutiken vid centralen var de proppat med folk. Tog mig en timma att handla och betala. Sen åkte jag hemåt. Så gulligt med alla killar man ser som har varit och köpt blommor.
När min pojke kom hem fick jag ett paket som innehöll ett så himla fint skal som jag velat ha ett tag men som har varit slut överallt typ. Så jag fick det och sen min favorit choklad, Marabou marsipan och vanlig mörk choklad. Till han gav jag en hockeytidning (han älskar hockey), en öl, choklad och en ros. Sen åt vi en fantastisk middag. Och än är den inte slut.
Till förrätt blev det hemköps egengjorda skagenröra. Till huvudrätt blev det jätte god och mör ryggbiff, min hemmagjorda potatisgratäng och pepparsås och tomater. Nu pausar vi. Snart blir det ost, kex och jordgubbar.
Har en bra alla hjärtans dag med min pojke, hoppas ni har en bra dag ni med <3


Merskal.se

Jag har hittat en sida som har lite fina skal. Jag har ett som jag använder hela tiden men skulle gärna vilja ha några att byta emellan. Skalen är till väldigt bra priser, mellan 80-100 kr styck typ. Från merskal.se

Var precis så himla sötsugen. Så jag gick och kollade i frys och kylskåp, men som tur var ekade det tomt. Ska inte hålla på och äta onyttigt. Jag hittade iaf frysta hallon som jag tinade upp i micron och rörde ihop hallonen med två matskedar ekologiskt jordnötssmör chrunchy (finns i de flesta matvarubutiker). Detta jordnötssmöret är nyttigt. Så det blev ett nyttigt kvällsmål och sötsuget är borta. Perfekt!
 

Fettisdagen

Idag är det ju fettisdagen. En rätt konstig dag tycker jag. Konstig tradition att man ska äta semlor just denna dag och folk köper ju mängder. Jag tycker det är gott, men det är väll också för att även jag äter det en gång per år ungefär. Dock gillar jag inte att de semlorna man köper har en Fet klick med mandelmassa i mitten, så jag brukar äta runt den. Därför passade det ju bra att jag igår gjorde egna semlor så vi kunde skippa mandelmassan.

Jag väntar och väntar på min träningsdvd som jag hoppas ska komma snart. Mitt träningskort har nämligen gått ut och jag tänkte inte förlänga det just nu då jag åker till Sälen nästa söndag. Så då tänkte jag att en träningsdvd är toppen.
 

Måndag

Det var många gånger igår som tårarna rann när vi kollade på Alla tre Rädda Willy filmerna. Så himla sorgligt.

Idag har det varit en väldigt lugn dag på jobbet. Tror att det beror på vädret och sen att vi har stängt vårt populäraste rum pga renovering. Hade även en praktikant hela dagen som ska vara med oss i två veckor. Hon går i min gamla skola och imorgon kommer hennes lärare och hälsar på, även mina gamla lärare. Efter jobb bytte jag ett par skor. Köpte en ny rengöring till ansiktet och nya ljus till kandelabern.

Blev kycklingenchiladas hemma och sen åkte pojken iväg och spelade tennis. Medan det så bakade jag semlor. Vi åt en varsin när han kom hem. Jäklar va goda de blev. Mycket nöjd! Och imorgon är det ju fettisdagen.

 


Rädda Willy

Igår blev det som sagt melodifestival-mys hemma hos Anna. Vi köpte grönsaker, dipp och melon. Hon bjöd på vin till detta och så kolla vi på mello. Herregud säger jag bara. Vem röstar ens på Sean banan? Han är ju inte musikalisk för fem öre. Stackars de andra som var med som är artister som kan sjunga. Kul att bli utklassad av honom.

Idag gjorde min pojke frukost till oss ännu en gång. Skönt att kliva upp till dukat bord. Sen åkte vi till Viksjö och hämta bil och åkte runt och fixade saker och åt lunch. Påväg hem sen köpte vi med oss färskt bröd från gateau, så himla gott. Lagade även fläskfilé i ädelost, med pasta. Nu ligger vi i soffan och har precis sett rädda Willy 1, och nu kollar vi på tvåan. De är så himla bra. Kollade ofta på de filmerna när jag var liten. Jag ville också vara som pojken i filmen som har en späckhuggare som kompis som han kan klappa och prata med osv, hehe. Nu ska vi fortsätta kolla och mysa. Trevlig söndag!


Melodifestival-mys

Gårkvällen på jobbet blev fantastisk. Mötte upp nuvarande kollegor och gamla kollegor för massa bubbel, vin, shots och mat. Vi snackade om allt och inget och hade det bara riktigt trevligt. Det bokades även in ytterligare en träff med samma gäng, den 1 mars. Då är jag tyvärr i Sälen men får va med nästa gång istället. Tydligen stängde jobbet redan klockan 23 så därefter bar det av hemåt för att avsluta med några mackor innan jag la mig i sängen och somna.

Idag gjorde min pojke en fantastisk frukost åt oss bestående av allt möjligt. Det var så gott. Efter det hämtade vi ut ett paket som kommit, där i låg mina Victoria's secret lotion som jag beställt, åh! Vidare mot stan där pojken köpte jeans följt av att vi sedan åt libanesisk mat. Jäklar va gott de var, man fick en stor portion mat och jag orkade äta upp all mat, vilket är ovanligt eftersom jag inte får i mig så mycket, hehe. Köpte med oss fina rosor och åkte hem.

Nu är jag påväg hem till fina Anna för melodifestival-mys med gottis och vin. Bra lördag!

 

 

 

 


Fredag

Ännu en dag på jobbet har gått. Var en hel del som skulle fixas så vi fick öka takten på slutet, men det gick bra.
Efter mötte jag upp fina Sophie för en fika på älskade espresso house, därefter gick vi till min pojkväns butik. Hon skulle fixa ett abonnemang till sin iPad mini. Hem och duscha och göra sig i ordning för att sedan korka upp en flaska bubbel med min fina pojke innan kvällen bär av åt olika håll. Jag är påväg till mitt jobb som har öppet ända till 24, där ska jag möta upp två kollegor och två gamla kollegor. Ska bli så trevligt! Det blir mat och mer bubbel och vin.
Nu ska jag gå av tåget. Hörs imorgon!


Träningsdvd och hypnotisören

Imorse medan jag stod på centralen och väntade på Agnes så beställde jag en träningsdvd som jag har velat ha men som varit slut tidigare. Det är Annika Sjöö och hennes kille som har gjort den. Hon var med i Let's Dance förut om jag minns rätt. Sen promenera vi till jobbet och där var de rätt så lugnt idag. Efter det åkte jag hem. Vi åt middag och har precis kollat på hypnotisören, har inte sett den tidigare. Riktigt bra film!!


Enkel men god middag

Ikväll lagade jag och killen en supergod middag, och det bästa av allt, det är så himla enkelt.
Började med att olja in en ugnsform, på med laxen. Krydda laxen med lite örtsalt, flingsalt och citronpeppar. Hacka purjolök och lägg över. Blanda sedan ihop matlagningsgrädde och vitt vin och slå detta över laxen. Sen in i ugnen i ca 15-20 min på 200 grader. Vi åt detta med kokt potatis, tomater och lite creme fraiche. Så gott och så enkelt.
Har tyvärr ingen bild på detta.

Ligger i sängen och bara tar det lugnt och kollar efter lite utbildningar till högskola. Vad i helskotta ska man plugga till? Jag vill plugga så man har en stadig grund att falla tillbaka till. Just nu lutar det mest åt sjuksköterska och sen vidare utbilda mig till ambulanssjuksköterska. Men vem vet, det är ju ett tag kvar och jag vet inte ens om jag vill börja plugga till hösten. Återstår att se.

Förresten så trodde jag att det skulle vara Sveriges mästerkock ikväll, men nej.. istället är det fotboll. Så min pojkvän och några vänner till han är här och kollar på matchen.

Överlycklig

Åh, jag är helt överlycklig. Jag har länge letat efter en svensk sida som säljer Victoria's Secret produkter. Har två stycken jag vill ha och antingen har de varit slut på de sidorna jag har tittat på eller så har de inte funnits alls. Men idag smsa min fina vän Anna och sa att nordicfeel.se säljer numera Victoria's Secret. Blev så himla glad, och ännu gladare när jag såg att de hade de två dofterna på lotion som jag ville ha. Så jag beställde de. För ynka 125 kr styck och gratis frakt. Tack tack Anna, och tax tack nordicfeel.se!


Update från jobbet

Är på jobbet och väntar på öppning. Allt är klart. Här är en liten glimt av mitt jobb. Utöver detta finns det en stor salong och ett café rum, en liten övervåning och kök. Hörs sen!


Marc Jacobs armband

Åh, jag är helt förälskad i dessa armband. De finns även i guld istället för silver. Ska visa dessa för min pojkvän och hoppas på att få ett på alla hjärtans dag, annars får jag köpa ett själv.


Massa energi

Idag har jag haft fullt med energi i kroppen vilket har lett till att jag fått en del saker gjort. Avverkade några timmar på jobbet och därefter har jag pluggat, lagat mat, fixat saker här hemma och tagit tag i massa tråkiga måsten.
Nu ligger jag i soffan och min pojkvän håller på med sin nya telefon som har 4G, avundsjuk. Nöjer mig med min iPhone.

Tänkte att jag skulle gå och klippa mig någondag snart. Jag vet nu hur jag vill ha håret. Tänker mig typ att ha håret någonstans mellan axlarna och bröstet. Trött på mitt långa hår. Eller om jag ska permanenta det? Inte jätte krulligt utan bara så de blir fina svall.
Tåls att fundera på tills det blir av.




Måndag

Det var en trött Angelica som vaknade imorse. Tog mig iallafall upp ur sängen och mötte upp Agnes och gick till jobbet. Efter jobbet åkte jag hemåt och hämtade träningskläder för att sedan möta upp Sophie och köra ett pass på Friskis. Det blev indoor walking, alltså ett pass på en crosstrainer, sjukt jobbigt. När jag åkte hem så bytte jag tåg på Östermalmstorg och den föraren hel knäpp. Han började sjunga och skämta igenom "Vänligen ta plats, dörrarna stängs" och "nästa Gärdet" osv. Kul var det och de flesta skrattade. Gjorde min kväll lite grann.

Nu är jag heeelt slut. Till råga på jobbet och ett pass på gymmet så har vi varit och storhandlat, så skönt att ha det gjort. Nu ska jag fortsätta att göra ingenting, ska bara vila. Hörs imorgon!


Live från soffan

Ligger för tillfället i soffan och slöar, jag och pojken har gjort det ett par timmar nu. Vi har ätit grönsaker med dipp och kollat på Crazy,stupid, love och Hipp hipp hora. Nu är det dags för super bowl. Det håller på ända till 5 imorgonbitti men sålänge kommer vi nog inte kolla.


Norra Brunn

Förra tisdagen var jag och pojkvännen som tidigare skrivet på Norra Brunn i Stockholm och kollade på när Vakna med Nrj gänget körde stand up. Här kommer ett litet filmklipp från delar av kvällen. Enjoy!


Min helg

Min helg har varit helt underbar med många fina människor. I fredagskväll var jag och Sophie på hotellet där vi hängde i baren och drack vin och snackade massa skit. Lite senare kom även Jennifer och Linda. När de stängde kl 02 så drog vi alla hem. När jag vaknade i lördags var jag så bakfull, förstod inte riktigt varför först eftersom jag bara hade druckit 3-4 glas vin på fredagen. Men vid närmare eftertanke så kom jag på att jag bara åt typ 3 pannkakor på fredagen för jag orkade inte steka länge för jag var så hungrig. Vid 15 tiden började jag piggna till lite, tur var väll det eftersom jag senare på kvällen var bjuden på middag hos Johannas pojkvän Charlie. Vi var ett gäng som åt middag och senare drog vi till stan på pure. Och dit ska jag nog aldrig mer gå igen. Det var bara massa småbarn i ca 18-19 års åldern typ. Man kände sig som en gammal tant nästan. Hann iaf med en drink och en shots innan jag åkte hem vid halv 2 och la mig i sängen och kollade på melodifestivalen.
Just nu ligger jag i sängen och om några timmar kommer min pojkvän hem igen. Trevlig söndag!









Friday I'm in love

Min morgon började inte bra. Var påväg till tunnelbanan. Och när jag kommer nedför rulltrapporna så ser jag tåget rulla in, perfekt tänkte jag. Tåget hade ännu inte stannat så jag hann ställa mig några sekunder och vänta. Jag var den sista som klev på tåget vid min dörr. PRECIS när jag går på så stänger föraren dörrarna så jag kläms. Alltså dörrarna hade precis öppnat och fyra personer gick på före mig, helt sjukt. Fy, det gjorde ont. När killen framför mig ser detta så försöker han dra så mycket som möjligt i dörrarna så de öppnas och jag kommer loss. Jag kom loss som tur var. Tack till den killen som hjälpte mig. Och en fet örfil till föraren.

Efter jobbet gick jag en sväng genom stan för att ta bussen hem för engångsskull. Påvägen hann jag både handla ett par skor, ett par jeans, puts till mina skor och en flaska vin. Så nu har jag ätit pannkakor precis och dricker nu ett glas vin och fixar mig lite. Ska möta upp Sophie om ett tag på stan. Trevlig fredagskväll!




Från Din Sko, 499:-